mezunum2020
HÜ-İlköğretim Matematik Öğretmenliği
2020 ve 2021 Mezunları için düzenlenecek Mezuniyet Töreni Bilgilerine Ulşamak İçin Tıklayınız.

Mezuniyet Törenine Katılacak Mezunlar için Bilgilendirme aşağıdaki gibidir.

1.Fakültemizin  Mezuniyet Töreni 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17.00’de Beytepe Açık Hava Tiyatrosu’nda (Amfi Tiyatro) yapılacaktır. Mezuniyet törenine, 2019-2020 ve 2020-2021 akademik yılında mezun olmuş ya da mezun durumunda olan son sınıf öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

2.Pandemi koşulları dikkate alınarak Üniversite Yönetiminin aldığı karar uyarınca törene sadece; COVİD-19 aşı programına dahil olan ve ikinci doz aşısını tören tarihinden en az 15 gün önce olmuş ya da en çok tören tarihinden önceki 48 saat içerisinde alınmış PCR negatif testini beyan edebilen mezun ya da mezun durumunda olan son sınıf öğrencilerimiz ile aynı şartlara sahip en fazla 2 (iki) yakını katılabilecektir. Bu nedenle; kampüse girişlerde ve kampüs içerisinde yapılacak kontrollerde sizin ve yakınlarınızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için, yukarıda belirtilen kurallara uymanız gerekmektedir.

Bu şartlar dahilinde törene katılmayı düşünen mezunlarımızın, en geç 03 Eylül 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar eposta adreslerine iletilen formu doldurmaları gerekmektedir. Törene katılacak kişi sayısının belirlenmesi için formun titizlikle doldurması gerekmektedir.

3. Mezuniyet Törenine katılmak isteyen mezunlarımızın, tören provasına katılmak üzere aynı gün en geç saat 14.00’da tören alanında hazır bulunarak, tören alanında bulunacak bölüm sorumluları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

4.Cübbeler, Hacettepe Store’lardan satın alabileceği gibi, Hacettepe Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 no’lu hesabına 70,00 TL (dekont açıklamasında ad, soyad ve kep-cübbe kiralama bedeli yazdırılmalı) ödeyerek kiralanabilecektir. İlgili dekont, bölüm sorumlularına (danışmanlara) ibraz edilerek cübbeler temin edilebilecektir. Tören sonrasında bir gün içerisinde (16 Eylül 2021) cübbelerini Dekanlık ya da Bölümlere iade edenlere kiralama bedeli geri verilecektir. Bu nedenle ilgili dekontu teslim ederken ücret iadesi için kendi hesap ya da IBAN numaranızı yazmanız gerekmektedir.

Mezuniyet törenimizin sorunsuz biçimde yürütülmesi için vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederiz.

Bölüm sorumluları

Z. Sonay Ay (sonayp@gmail.com)

Tuğçe Mayan Yıldız (tugcemyn@gmail.com)